Till toppen

1 år och 6 månader idag med pojken ♥


 

Har precis gått upp och insett hur skönt det är att vara brun. Man känner sig mycket fräschare och man behöver inte sminka sig. Så otroligt skönt att springa runt sminkfri.  Man kan gnugga sig i ögonen och inte tänka på att kolla sig i spegeln så att allt smink sitter där det ska. MYS.

 

Idag firar jag och min pojken 1,5 år. Tänk att han har gjort mig så fantastiskt lycklig varje dag i 1,5 år! Och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Våra planer för ikväll är att gå ut och äta middag någonstans och jag tänkte överaska honom med att städa lägenheten som förtillfället luktar kompost (och då överdriver jag inte).

 

Idag kommer mina engelska flickorna över för att leka på taket med mig och sen ska dom hjälpa Emil med lite jobb. Rättare sagt de ska få spela in när de läser saker på Engelska. Busa hela dagen!

 

Vad händer till helgen gott folk?

2 kommentarer

En surfande Pernilla och Emil

Som ni ser så är vågorna ganska små så det går inte så fort. Men här är vi i alla fall och vi lyckas stå kvar på brädan numera hihi. (Emil har dock lite försprång då han har surfat några gånger innan han kom hit till Sydney. )
0 kommentarer